Pénteken indul az Adventi Királyi Vásár

 

A belvárosi karácsonyi vásárok sorában idén első alkalommal debütál a nagy sikerű őszi Király utcai vásárt követően az Adventi Királyi Vásár.

 

A kellemes, meghitt hangulatú, családi programokkal tarkított Adventi Vásár november 25-től várja a látogatókat a Király utcából, Dob utcából, Madách sétányról és Holló utcából nyíló Gozsdu udvarban.

 

Az egyhónapos rendezvény keretében a szervezők ezúttal is minőségi portékák, karácsonyi ajándéktárgyak és kulturális programok legjavát sorakoztatják fel, amelynek központi ideájában a nemzetköziség, a kulturális és vallási sokszínűség bemutatása áll.

 

Az egyedi és kivételes programok sorában a különböző országok karácsonyfa-díszítési szokásait bemutató kiállítástól, a design-karácsonyfa árverésen keresztül, a legkülönbözőbb gyermekprogramokig valamint gospel kórusokig, szinte minden nemzet és műfaj megtalálható lesz.

 

December 5-én és 6-án a Mikulás is ellátogat az Adventi Királyi Vásárba a Gozsdu udvarba, hogy a legkisebbek kívánságait meghallgassa és megajándékozza őket, egy-egy – hazánkban még kevéssé ismert – illatos, forró gyerekpunccsal.

 

Természetesen a felnőttek is felmelegedhetnek majd a vásárban. Hiszen a hazai és nemzetközi karácsonyi és grill finomságok kínálata mellett, kürtös kaláccsal és az elmaradhatatlan gőzölgő forralt borral várják őket a gasztro-pavilonokban.

 

Helyszín: Budapest, VII. kerület, Gozsdu udvar (Király utca 13.)

 

Időpont: 2011. november 25-december 24.

Nyitva tartás: hétköznap 12 órától - 20 óráig, hétvégén 10 órától - 20 óráig

A vásár és a programok ingyenesen látogathatók!

 

További információ:

www.kiralyivasar.hu

Szerző: voragi  2011.11.23. 13:34 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nlgkonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr533405894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása