Idén hetedik alkalommal: MikulásGyár!

2011 decemberében, hetedik alkalommal nyitja meg kapuit Európa egyik legnagyobb karitatív rendezvénye, a MikulásGyár, amely tavaly 161.000 rászorulónak tette szebbé karácsonyát.

A jótékonysági akció idei szervezése már tavasszal megkezdődött, nyár végétől pedig gőzerővel zajlik. Jelenleg azokat a támogatókat keressük, akik hozzá tudnak járulni karitatív munkánkhoz. Jó jel, hogy több vállalat már hónapokkal ezelőtt jelezte részt kíván venni a munkánkban. Néhány cég már sokadik alkalommal működik velünk együtt, annak érdekében, hogy 2011-ben még a tavalyinál is több rászorulón segítsünk. Ilyen például – stratégiai partnereinken kívül – a Ségécé Plaza-lánc, a Lap-ker Kft., sok-sok médiatámogató, akik már írásban is jelezték, munkájukkal támogatni szeretnék a MikulásGyárat.

A követező hetekben is várjuk, további hazai vállalatok jelentkezését annak érdekében, hogy a 2011-es MikulásGyár az eddigieknél is sikeresebb legyen.

Természetesen magánszemélyek is részt vehetnek a MikulásGyár munkájában, továbbra is várjuk az önkénteseket, akik decemberben segítenének a jótékonysági akció ajándékcsomagoló üzemében. Jelentkezni az onkentes@mikulasgyar.hu e-mail címen lehet, másfajta támogatás esetében a “Kapcsolat” menüpont alatt találják meg azoknak a személyeknek az elérhetőségét, akik szívesen adnak bővebb információt az együttműködési lehetőségekről.

A helyszín a már jól bevált központi sátor a Felvonulási téren, a Műcsarnok mellett, illetve a 13 hazai Plaza

Ajándékok feladása az ország bármely CSOMAGFELVEVŐ POSTÁJÁN, ingyenesen

A Magyar Posta közreműködésével idén a legkisebb településen élőknek is lehetősége nyílik az ünnepek közeledtével adományokkal segíteni a rászorulókat. Az adakozók bármely csomagfelvevő postán leadhatják ajándékukat a Mikulásgyárnak 2011. december 9. és 21. között, ahonnan a Magyar Vöröskereszthez juttatja azokat a Posta. Az adományokat az ország valamennyi postáján átveszik. A dobozokra csupán rá kell írni nagybetűkkel: MIKULÁSGYÁR.

A Mikulásgyár elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, játékokat, édességet vár adományként.

Kiemelten fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így kérjük, amennyiben lehetőségük van, hozzanak minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot stb. A Mikulásgyár nagyon szívesen fogad játékokat, könyveket is, ám arra kérjük az adományozókat, hogy olyan ruhákat, könyveket hozzanak, amelyeket maguk és gyermekük is szívesen fogadna. A Felvonulási térre vagy az ország 13 Plazájába hozott ajándékokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, akár dobozban, akár nejlonzacskóban is hozhatják.

forrás: http://www.mikulasgyar.hu/cikk/udvozoljuk_a_mikulasgyarban

Szerző: voragi  2011.11.23. 13:36 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nlgkonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr543405902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása