1. Országos Gyermeknapi Rajzfilmünnep?

Az Országos Gyermeknapi Razjfilmünnep egész napos családi, ünnepi moziprogram, filmbemutató, egyéb gyerekprogramokkal kiegészítve, óvodás és kisiskoláskorú gyermekek és családok számára. A Rajzfilmünnep kiemelt eseménye a Bogyó és Babóca – 13 új mese című 70 perces gyerekfilm országos előbemutatója.

Az Országos Gyermeknapi Rajzfilmünneppel a KEDD értékes programot kíván adni az óvodás és kisiskolás korú gyermekek és családjuk számára. Egyúttal szeretné ösztönözni, népszerűsíteni a moziba járás kultúráját a legkisebbek között is.

Május 29-én, közel 30 magyarországi moziban és rendezvényhelyszínen várja a gyerekeket és szüleiket az első Országos Gyermeknapi Rajzfilmünnep. A rajzfilmünnep kiemelt eseménye a Bogyó és Babóca – 13 új mese előbemutatója. A vetítéseket számos családi és gyermekprogram kíséri. Az ünnepi készülődés jegyében már május elejétől számos városban rajzpályázatot hidetnek a mozik a kicsiknek, a legjobban sikerült alkotásokból pedig kiállítást rendeznek a Gyermeknapi Rajzfilmünnepen. A programokat úgy állították össsze, hogy senki se távozzon üres kézzel: minden ügyességi és pontgyűjtő verseny résztvevője kap majd egy-egy apróságot. A Rajzfilmünnep különböző helyszínein május 29-én számos játék, kvíz és kézműves foglalkozás várja a családokat.

Az Országos Gyermeknapi Rajzfilmünnep hivatalos honlapja a www.rajzfilmunnep.hu.

A helyszínekről és a programokról a Programok menüpont alatt tudhatsz meg többet.

Szerző: voragi  2011.05.25. 10:50 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nlgkonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr112930951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása