Kortárs képzőművészeti Projektsorozat
2010. november 17. - december 12. - 2011. április 30.
Szólj bele te is, melyik 30 fiatal kortárs művész munkája képviselje hazánkat Berlinben, Londonban, Rómában, Bécsben!
A Spicy Collection a Te klikked és egy szakmai zsűri közreműködésével jön létre.
Szavazz 2010. november 17. és december 10. között a www.artmoments.hu vagy a rendezvény facebook oldalán!
Art Moments. Egy kortárs képzőművészeti projektsorozat, amelyben 50 helyszínen 80 művész 600 alkotását ismerhetik meg ingyenesen a látogatók, november 17. és december 12. között. A közönség aktív résztvevőjévé válhat a projektsorozatnak, szavazatával bárki hozzájárulhat egy, először Budapest utcáin, majd több országban bemutatásra kerülő gyűjtemény összeállításához.

Az alternatív helyszínek mellett a kiállítás sorozat különlegessége, hogy az alkotó és látogató közötti aktív párbeszéd érdekében a rendező valamennyi alkotáshoz fórumot alakít ki, ami lehetőséget ad a látogatóknak a véleménynyilvánításra.

A zsűri tagjai: Kiss Tibor (Quimby), Petrányi Zsolt (Műcsarnok), Szabó Győző, Till Attila, Winkler Nóra (Budapest Art Fair), Topor Tünde (Art Magazin), Je Suis Belle (divattervező formáció, a Stylewalker Promotion delegáltja), Borzák Márton (OTP Junior), Pados Gábor (műgyűjtő, galerista)

A kulturális programsorozatot folyamatos kiállítás megnyitók, zenés DJ és VJ partik, borkóstolók, performance-ok egészítik ki.

Az Art Moments képzőművészeti projektsorozat programjait színesíti a Stylewalker Promotion által a design rajongók részére megrendezésre kerülő egyestés design túra, a Stylwalker Night, melynek keretében 22 V. kerületi design üzlet várja kedvezményekkel és művészetközeli programokkal az érdeklődőket.

 

Szerző: voragi  2010.11.18. 15:43 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nlgkonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr572457329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása