Terézvárosi Majális

2010. május 14-16. között ismét vásári kavalkádra, színpadi előadásokra, koncertekre készülhetnek a terézvárosiak (és az erre járók) a Teréz templomot körülvevő, forgalomtól mentes övezetben.A TERMA Zrt. az őszi Búcsúhoz hasonlóan tavasszal is jelentkezik szabadtéri nagyrendezvénnyel, melynek a Templom tér ad otthont.

 

Nép- és iparművészek portékáival, valamint fellépők tucatjaival népesül be a Templom tér a Nagymező és a Király utca kereszteződésében.

 

Május 14-15-16-án egész nap a Tenkes kapitánya Fesztiválvárosban kézművesek vására, lacikonyha, kenyérlángos, rétes és a borászok különlegességei várják az odalátogatókat.

 

A nagyszínpadon több kerületi iskola és óvoda csoportjai mellett néhány kerületi nemzetiség is bemutatkozik műsorával. A gyermekeket a Batyu Színház és a Szegedi Miniszínház mesejátékkal, az Igricek együttes zenés műsorral várja.

 

A felnőttek szórakoztatásáról többek közt Bozsó József és Teremi Trixi, valamint Böröczky József gondoskodik. Lesz  bűvész- és artistaműsor, gospel és musical előadás, esténként pedig koncerteken vehet részt az érdeklődő közönség: pénteken a Brillantin együttes, szombaton Kalocsai Zsuzsa, valamint Lakatos Mihály és cigányzenekara, vasárnap pedig a Cabaret Medrano lép színpadra.

 

A Terézvárosi Majálist vasárnap este a30 éves Mandel Quartetjubileumikoncertje zárja az Avilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplomban.

 

        Minden program díjtalan!

 

A részletes programot a www.terma.hu weboldalon tekinthetik meg az érdeklődők.

 

Szerző: voragi  2010.05.06. 12:52 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nlgkonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr591978858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása