Mozdulj ki és nyomozz! Budapest - (2011. május 7. )

 

Web: www.krimiestek.hu

Május 7-én nyakába veheti a belvárost mindenki, aki nyomozásra adja a fejét és részt szeretne venni a krimiestek.hu legújabb játékán.Egy bűnügy felgöngyölítése a cél - Végjáték - mindezt érdekes budapesti helyszíneken, bilincsek és nyomok felkutatásával.

A kérdés, hogy ki, mikor, hol, miért és hogyan követte el a hajmeresztő tettet.Az egyes nyomok elvezetnek más nyomokhoz, végül a kép összeáll és az igazság megállíthatatlanul tör majd a felszínre. Gyalog indultok, helyszín helyszínt követ, ahogy a nyomkeresésbe és a bűnös hajszolásába fogtok. A megoldáshoz kellő elszántság, megfelelő mértékű elmehasználat, valamint kalandvágy szükségeltetik.
Nyugodt tempóban nagyjából két órát vesz igénybe az interaktív nyomozás; az elmaradhatatlan nyereményekről sorsolás dönt majd azok között, akik birtokában vannak a helyes megfejtésnek, s nem restek részt vállalni.
Az izgalmas játékot az élő bűnüldözést kedvelők örömére május 7-én szombaton, valahol pest belvárosában rendezzük. Ajánljuk mindazoknak, akik nem tűrik a rejtélyeket. Mindezt egy jelképes összegért - 200,- Ft/fő.

(14 éven aluliaknak a részvétel ingyenes.)
Itt találod az első nyomot, ami délelőtt tíztől érhető el, a helyes megfejtéseket este nyolc óráig fogadjuk:Garibaldi utca és Nádor utca sarkán,Platánfák sorakoznak szelíden a járdán.
A Végjáték első bilincsén itt függ majd a nyom,
Mely alapján elindulhatsz nyomozó utadon.

2011. május 7. (szombat) 10:00-20:00, a helyszínt Neked kell kinyomoznod!
Résztvételi díj: 200,- Ft/fő(14 éven aluliaknak a részvétel ingyenes!)

 

Európa Nap Budapest - (2011. május 7. - 2011. május 8.)

Web: www.facebook.com/europapont
Tárt karokkal várja a családokat Európa!

Utcafesztivállal és színes programokkal készül az Európa Pont május első hétvégéjén.

Mászófal és ugrálóvár, gyermekszínház, óriás társasjátékok, vándormuzsikusok, gólyalábasok és Kaláka koncert - csak néhány program ízelítőül a januárban megnyílt Európa Pont Európa-napi utcafesztiváljának tarka-barka kínálatából. A főváros legújabb találkozóhelye sokszínű, ingyenesen látogatható rendezvénnyel várja a családokat a Millenárisra május 7-én és 8-án, szombaton és vasárnap.

Legyen idén a családok ünnepe az Európai Unió napja! Május 9. jeles dátum a tagállamok lakói számára, hiszen 1950-ben ezen a napon tett javaslatot Robert Schuman az európai országok integrációjára. Idén azonban nem csak ez ad okot az ünneplésre, hanem az a tény is, hogy 2011 első felében Magyarország, tölti be az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét. Az Európa Pont sokszínű rendezvénye emellett az Önkéntesség Európai Évéhez és a Fiatalok Lendületben elnevezésű kampányhoz kapcsolódó programokkal is várja a családokat május 7-én és 8-án.

A különleges hétvégi utcafesztiválra rengeteg gyermekprogrammal és felnőtteknek szóló koncerttel készül az Európa Pont. A kisebbeket többek között Kaláka koncert, néptánc-tanulás és kézműves foglalkozás, óriás társasjátékok és gólyalábasok, várják a Millenáris Parkban. A nagyobbak számára pedig a Dumaszínházas Csenki Attilával, Budapest Bár koncerttel, lélegzetelállító levegőakrobata-show-val és tűzjelmezes varietével készülnek a szervezők.

Az egész hétvégén át tartó kavalkád házigazdája Feke Pál, aki az Önkéntesség Európai Évének Magyarországi Nagykövete is egyben.

Szerző: voragi  2011.05.06. 14:23 Szólj hozzá!

Címkék: program

A bejegyzés trackback címe:

https://nlgkonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr102882276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása