Orchidea Fesztivál és Vásár Budapest –

 (2011. március 11. - 2011. március 13.) Web: www.orchideafesztival.hu

 

A hosszú, hideg tél után mivel is köszönthetne ránk a várva-várt tavasz méltóbban, mint a hagyományos télbúcsúztató orchidea kiállítással.

Idén tavasszal a Syma Sport- és Rendezvényközpont "C" csarnokában 2600 négyzetméter várja a kedves látogatótak az orchideák ezerszínű varázsával.

Gyönyörködhetnek a látogatók a szebbnél-szebb virágcsodákban, amit a kereskedőknél meg is lehet vásárolni. A kiállítás nemzetközi, sok országból érkeznek kiállítók és árusok.

Ha elfáradtak a sok látnivalóban, leülhetnek egy kávéra, teára és egy szelet süteményre Teaházban, ahonnan a kiállítás látványában gyönyörködhetnek.

És amíg Ön pihen egy kávé vagy tea mellett, addig a legkisebbek szórakoztatásáról a "Fifi virágoskertje" gyermek játszóház gondoskodik, gyermekfelügyelettel és sok kreatív játékkal.

A kiállítás színpadán három napon keresztül hallgathatnak orchidea-gondozási tanácsokat a kilátogatók, lesznek virágkötészeti- és ikebana bemutatók is. Naponta több alkalommal kvíz műsorokon vehetnek részt a gyerekek.


Szerző: voragi  2011.03.10. 15:27 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nlgkonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr352728089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása