Legyél Te is önkéntes a Mikulásgyárban!

 

2010. december 9-19-ig ismét adományokat gyűjt a Mikulásgyár.

 

Szeretettel várunk önkénteseket adományok válogatására és pakolására a központi sátrunkba a Felvonulási téren!

 

 

Érdeklődni és jelentkezési lapot kérni lehet:

Zajzon-Csomós Melindánál a 70/933-8112-es telefonszámon, Béki Máriánál a 70/933-8087-es és az 1/311-3660-as telefonszámokon, illetőleg a mikulasgyar@voroskeresztbp.hu email címen.

 

 

A Magyar Vöröskereszt Európa második legnagyobb karitatív akciójában karácsonyi adományokat, ajándékokat gyűjt rászoruló kicsiknek és nagyoknak. Játékokat, mesekönyveket, édességeket, tisztítószereket, tartós élelmiszereket vár(unk) december 9. és 19. között a Felvonulási téren és csomó plázában (ld. alább), valamint minden magyar postán! (Hogyha nem tudod leadni az adományt személyesen, elég csak bevinned a legközelebbi postahivatalba becsomagolva, címzettnek annyit ráírni "MIKULÁSGYÁR" és a posta ingyen elhozza a Mikulásgyárba.)

 

De nem csak az tud segíteni, aki adományoz - nagy szükség van markos legényekre és mosolygós lányokra is az ajándékok átvételénél, rendszerezésénél és pakolásánál. A központi sátorba a Vöröskereszt fővárosi szervezete toboroz önkénteseket (lásd fent), a plázákba pedig a mikulásgyár központi oldalán található levélcímen lehet jelentkezni ( onkentes@mikulasgyar.hu ). Gyertek, mert jó móka minden ilyen - hiába kell néha nagy dobozokat pakolni, nagyon kedves mindenki, a hangulat fantasztikus és lehet hasonló, segítőkész, csupaszív emberekkel beszélgetni. Szóval nyugodtan betudható szórakozásnak is! :)

 

Az önkéntesek segítségére a Felvonulási téren december 9-19 között két műszakban, 9:30-16 és 15:30-22 óra között számítunk.

 

További helyszínek: CORVIN Bevásárlóközpont, Duna, Csepel (Bp), Alba Plaza (Székesfehérvár) Debrecen, Győr, Kanizsa, Kaposvár, Miskolc, Nyír, Szeged, Szolnok, és Zala Plazák

 

Szerző: voragi  2010.11.29. 10:23 1 komment

Címkék: munka önkéntes mikulásgyár

A bejegyzés trackback címe:

https://nlgkonyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr752480624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Qponverzum 2010.12.07. 19:13:16

Lájkold a www.Qponverzum.hu -t december 6. és 19. között és a Te nevedben is küldünk egy szaloncukrot a MikulásGyár segítségével a rászoruló gyerekeknek! Minden Like egy szaloncukrot jelent. Mondd el ismerőseidnek is, hogy minél több szaloncukor gyűlhessen! Qponverzum - Minden deal egy helyen www.facebook.com/Qponverzum
süti beállítások módosítása